Beoordelingen van Volkan Doner Vianen

Recente recensies

4.0
Wilko
13 september 2021

Altijd prima eten bij Volkan. Mensen zijn vriendelijk en je krijgt een flinke portie!

Anoniem
5 september 2021

Perfect geregeld, heerlijk gegeten en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard van Gils
2 september 2021

Heerlijk gegeten.

Vincent
30 augustus 2021

Het was heerlijk!

Hoef en Haag
29 augustus 2021

Top. Aanrader

Fenna Mossel
18 augustus 2021

Een uur wachten op een bestelling op een dinsdag is erg lang. Gelukkig kregen we er wel broodjes bij. Ananas op de Hawai moesten we met een vergrootglas zoeken. Matig

Bennie
13 augustus 2021

Vandaag weer geprobeerd eten te bestelen maar helaas voor de zoveelste keer weer ander half uur zitten wachten en geen eten Ik had om 18:30 uur eten besteld voor 19:45 uur maar om 20:00 uur nog niks Gebeld maar dan krijg je te horen we zijn er mee bezig dus het was nog geen eens klaar Ik kreeg het vermoeden dat ze het vergeten waren want toen ik zei ik wil mijn geld terug kreeg ik te horen ik maak het nu klaar dan komt het eraan. Voor mij en mijn gezin geen volkan meer Eten bezorgen is gewoon een grote ramp Misschien moet je smiddags bestelen dan zijn ze misschien een keer op tijd Ik heb trouwens al betaald dus ik wil graag mijn geld terug gestort krijgen

Gerard van Gils
11 augustus 2021

Wanneer een drankje niet beschikbaar is bel dan even voor aflevering welk ander blikje met drinken als vervanging kan dienen.

B
5 augustus 2021
Pietje
3 augustus 2021

Website Bestelling was niet doorgekomen. Twee keer bellen nodig uiteindelijk na 3,5 uur de verkeerde pizza

Annoniem
31 juli 2021

Pizza was te hard Bezorging was snel rest van het eten was prima

Kees
31 juli 2021

Fantastische

Esther
26 juli 2021

Ik bestel gewoon een kwartier later dan ik wil 😄 dan zijn ze precies op tijd. Vorige x was het eten goed warm, vandaag niet. Maar het eten vond ik wel lekker.

Bettina Buis
25 juli 2021

1,5 uur wachten op bestelling. Eten was slecht keiharde en in oud vet gebakken patat. De kip moest je zoeken. Ga dit zeker niet nog een keer bestellen. Niet eerder zo'n slechte kapsalon gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
22 juli 2021
Roanne
20 juli 2021

De pizza was heel hard en verbrand aan de buitenkant te lang in de oven dus

Gerard van Gils
16 juli 2021

De salade had niet de gebruikelijke standaard die ik gewend ben. Om te huilen zoveel uienslierten waren er aanwezig. Dit kan en mag beter.

Gerard van Gils
17 juni 2021

1 saus gekozen. 3 gekregen.

Mahnaz
7 juni 2021

Was netjes op tijd bezorgd, helaas twee keer tot nu toe heb ik pizza besteld en gevraagd door snijden dat had jullie niet gedaan .

Jansen
6 juni 2021

Lekker eten en goed warm Wel een kwartiertje te laat maar gecompenseerd met een gratis blikje cola

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barry
27 mei 2021

Een heerlijke Italiaanse pasta en lasagna besteld Bijna net als in Italie Een aanrader

Paul
24 mei 2021

Eten was, zoals gewend, heerlijk! We kregen een wachttijd door van 1 1/2 u, snap ik. Bezorgd werd het echter pas na 2 1/2u. Nu heb ik alle begrip voor langere wachttijden bij bestellingen op drukke dagen maar het stelt wel mijn geduld danig op de proef. Excuus in de vorm van 2 blikjes cola is wel geaccepteerd trouwens 😉

Hassan
19 mei 2021
Paul
2 mei 2021

Penne carbonara besteld vandaag: heerlijk...En ik hou niet eens van pasta! Echt een aanrader. Een “ verrassing “ was wel dat ik het 2u later nog een keer bezorgd kreeg 😳 nee, niet mijn schuld maar een foutje in de “ printafdeling”..... maar ik weet wat ik morgen eet 🥳🥳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margretha Hanegraaf
27 april 2021

Vlees was erg hard salade erg grof en we vragen om extra saus en zat er niet bij

Edwin
10 april 2021

Kreeg een mail dat het een uur zou duren voordat het bezorgd zou worden, helaas werd dit 2 uur wachten voordat we ons eten hadden. Het eten was prima.

Lydia
3 april 2021
Latifa Ka
3 april 2021
Ouafila
6 maart 2021

Dit is de tweede keer in korte tijd, dat er iets fout gaat met mijn bestelling. Ik ga niet meer bestellen bij jullie. Pizza Margarita smaakte nergens naar en mijn bestelling heeft 2 uur geduurd. Schandalig!

Sibel
26 februari 2021

We vonden het erg jammer dat het zo lang duurde. een uurtje wachten is oke,maar wij hebben iets meer dan 2 uur gewacht. wel netjes een excuus gekregen,maar met de avondklok en hongerige kinderen waren wij erg gestrest. Eenmaal de bestelling open had ik een margaritha inplaats van een pizza doner kip. ik denk dat jullie teveel klanten willen helpen dan mogelijk is... Volgende keer bellen wij liever telefonisch met jullie zodat we meteen weten hoe druk het is.

Paul
20 februari 2021
Sonja
24 januari 2021

De lekkerste kapsalon Döner.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H dirkse
24 januari 2021
Jolanda
15 januari 2021

Eten was erg lekker, heel warm en werd zeer snel bezorgd. Echt een aanrader.

Raquel Van den berg
9 januari 2021

Moesten 2 uur wachten tot onze bestelling van 2 pizza's er waren.

G.G.C.
9 januari 2021

De pizza was heel erg lekker, maar ze waren vergeten om het vlees op mijn pizza te doen, dus daarom geef ik twee sterren.

Jos
6 januari 2021

Turkse pizza was klef, friet was pap geworden en de pizza's koud

Jim
3 januari 2020

Bezorging was te laat eten is niet meer warm frietjes waren helemaal slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
1 januari 2020

Ruim binnen de tijd en weer lekker!

Jack
27 december 2020
Jan
23 december 2020
Andrzej
19 december 2020
GN
13 december 2020

Om half zes besteld met bezorgtijd 18.45 uur en dan nog bijna 3 kwartier te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna van Asperen
9 december 2020

Mijn bestelling geplaatst om 17.40 uur en om 19 uur maar eens gebeld, helemaal vergeten. Vervolgens heeft het nog geduurd tot 20 uur totdat de bestelling kwam. En toen was het niet erg warm en zonder de bestelde kaas erop. Dus de volgende keer twijfel ik of ik hier nog een keer bestel.

G.G.C.
7 december 2020

De pizza die ik had besteld was ontzettend lekker en in verhouding heel goedkoop. En de service was heel goed, want mijn pizza werd zelfs voor mij gesneden! Ook het bestellen ging heel makkelijk! Tijdens mijn online bestelling heb ik alleen wel 5 cent betaald voor een plastic zakje, die ik vervolgens niet heb gekregen, bij het afhalen. Het is maar 5 cent en de pizza bleef in verhouding goedkoop, maar ik heb er vooraf wel voor betaald. Dus dat is voor mij wel een reden om er een beoordeling sterretje vanaf te halen, anders had ik het wel beoordeeld met 5 sterren, want het eten was echt helemaal top! Dus over het algemeen ben ik heel tevreden!!!

Jelle
21 november 2020
Yasin
20 november 2020
Uit de regio
20 november 2020

Waardeloos, bestelling geplaatst kom ik aan tent dicht.

Remco
13 november 2020

Prima kapsalon, maar de extra mix van gebakken groente niet echt kunnen ontdekken in de "speciaal" versie.

Joyce
6 november 2020

Eten was lekker, maar te laat bezorgd en ik had bij de 2 Turkse pizza’s kaas erop besteld. Die was er onderweg afgevlogen.

Melissa
1 november 2020
Wendy
27 oktober 2020
Stokrom
25 oktober 2020

Het is heel jammer dat de bezorging voor de tweede keer lang wachten is geworden. Gister heb ik meer dan anderhalf uur moeten wachten na de bestelling gedaan te hebben. Het is jammer want het eten is goed.

Bea
25 oktober 2020

Was 1 klein foutje maar goed opgelost .. Eten is erg lekker .. Goed gebakken en warm..

Tj
21 oktober 2020
Nelien
17 oktober 2020

Prima, lekker en vlot bezorgd

Oranje
17 oktober 2020

kwaliteit van het eten is gewoon top. Alleen 2 uur gewacht tot dat het bezorgd werd.

Anoniem
16 oktober 2020
Anja
10 oktober 2020

Bezorging rond de vermelde tijd en heerlijk eten.

M. van Daalen
10 oktober 2020
B.V.D
3 oktober 2020

-Lekker krokante friet -Altijd goed, enige tent waar ik in Vianen mijn eten bestel. -Betaalbaar

Cindy
28 september 2020

Erg lekker, vriendelijk personeel en goede porties. Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mw
26 september 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten! Bestelling was op tijd, eten nog heerlijk warm en van goede kwaliteit!

Linda
25 september 2020

Helaas was de bestelling ruim een half uur te laat bezorgd, daardoor ook niet heel warm meer. 1 knoflooksaus extra ipv sambal. Verder was het eten weer prima!

Jonkman
25 september 2020

Zou om 18.50 uur volgens de site bezorgd worden. 2 keer moeten bellen. Werd pas na 19.30 uur bezorgd.

E.W van Beest
25 september 2020

Super eten. Goeie bezorging . En heel klant vriendelijk

TV
20 september 2020

Wederom snelle bezorging en heerlijk gegeten voor een zacht prijsje. Top.

M.
18 september 2020
martijn
13 september 2020

lekker heel lekker

buwalda
7 september 2020

bestelling 's ochtends doorgegeven, toch 20min. te laat bezorgd. ik had een gerecht doner met kaas, maar die kaas heb ik volgens mij niet gekregen....

Anoniem
6 september 2020

Laatste tijd valt echt vies tegen. Ook de service niet klant vriendelijk. Was voor ons voorlopig de laatste keer. Moeilijk doen om knoflooksaus diep triest.

L. de Bruyne
3 september 2020

Het eten was heerlijk en hele goede porties.

Sarah
1 september 2020

perfect!

Linda
22 augustus 2020

Mooi op tijd bezorgd voor een prima prijs.

Rob
19 augustus 2020

Eten was prima, bezorging een half uur te laat.

M. Brouwer
10 augustus 2020

Een verkeerd bezorgde pizza werd heel snel nabezorgd! De pizza's zijn heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rietveld
5 augustus 2020

Was weer heerlijk. Maar de porties zijn veels te groot de gemiddelde persoon

Paul
3 augustus 2020

Alles prima op tijd en lekker, alleen jammer dat de frites er niet bij zat. Normaal gesproken altijd dik in orde....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
26 juli 2020

op tijd, warm en zoals gewoonlijk weer heeeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TR
20 juli 2020

Was lekker

Anoniem
5 juli 2020
Intan
29 juni 2020

Optijd en heerlijk, ik heb denk ik al alles op het menu heb geprobeert en het is alemaal lekker. Ik zou gewoon een optie hebben om geen sauce erbij te doen want mijn koelkast zit vol met sambal of knoflook sauce.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefanie
27 juni 2020

Beste Turkse afhaalrestaurant: heerlijk vers gebakken broodjes met krokante en lekker gekruide kipshoarma en knapperige friet!!!! Zeker ook eens de spare ribs proberen, aanrader!!

Beelen
27 juni 2020

Veel sneller dan gedacht geleverd en alles goed gebakken

Klop
25 juni 2020

Eind 2019 smaakte het allemaal prima en vers, maar de laatste maanden is het HARD achteruit gegaan. Kipshoarma is taai, groenten zijn niet lekker vers (over de datum?) en de pizzabodem was rondom zo hard dat het uiteindelijk versplinterde bij het inknijpen. Uiteindelijk zat ik na een half uur noodgedwongen op het toilet om alles uit m'n systeem te krijgen. Ze hebben van mij al meerdere herkansingen gehad, waarbij ze zelfs een keer met een koude pizza aan kwamen, maar voor mij is het nu klaar. Ik ga wel lekker zelf m'n pizza's bakken...

Ferdi
21 juni 2020

TOPPERS

Wilbert kraaijkamp
12 juni 2020

Wat was het eten dit keer slecht de spareribs waren niet te eten alleen maar vet. Ook dorum was stukken slechter dan we gewenst zijn. Eigenlijk zeer spijt dat we zoveel geld hebben uit gegeven..

Hassan
9 juni 2020
bu
5 juni 2020

snelle levering, goede, warme porties. kwaliteit wastop!

Mike van der Ham
3 juni 2020

Eten was zoals altijd goed. Helaas was alleen een blikje red bull vergeten erbij te doen.

Paul
1 juni 2020

Ruim op tijd en lekker als altijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Matton
25 mei 2020

Prima kapsalon. Afgehaald, na bestelling via internet. Jammer dat we de 5% korting niet kregen of ergens een code konden invoeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debbie
25 mei 2020

Dit is de 2e keer dat we proeven dat het vlees anders smaakt dan voorheen. Eigenlijk minder lekker. Misschien andere kruiden gebruikt? De hoeveelheid vlees is royaal en de bezorging perfect.

bouhali
16 mei 2020

onze bestelling zou om 18.50 uur gebracht worden en precies om 18.50 uur was de bezorger er. Heerlijk gegeten! Kortom het was super !!

Didi
13 mei 2020

Alles was weer goed, warm, snel en smaakvol. Persoonlijk vind ik wel de saus bakjes klein.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Job
12 mei 2020

Alle ingredienten van de pizza liggen met ze alle aan een kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TV
10 mei 2020

Hele snelle thuis levering van heerlijke maaltijden. Echte aanrader.

Westbeek
4 mei 2020

Ik had gister een mail gestuurd naar jullie.maar denk ik niet aangekomen.de pizzas waren heel slecht ze liggen voor de helft in de vuilnisbak.mijn zoon heeft nog buikpijn.ik baal hiervan.ze waren koud en de korst was zo hard.ze smaakte slecht.

Ismael
29 april 2020

Prefect op tijd en was heerlijk

Roy Van den akker
28 april 2020

Top eten ! Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nn
19 april 2020

Heerlijk gegeten. Grote portie! Goed warm.

Ries
17 april 2020

Zoals atijd was het weer top 👍👍👍

Isy
13 april 2020

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koppen
4 april 2020

Geen beoordeling, graag even contact.

Paul
30 maart 2020

Ruim op tijd en heerlijk, als altijd....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
26 maart 2020

We hadden een broodje lamsshoarma, klein frietje en een kapsalon. De kapsalon was netjes zonder komkommer zoals ik bij het bestellen aan had gegeven. Het eten was echt heerlijk! Bezorger was iets voor de geschatte tijd, dus helemaal top 👍🏻

Tino
22 maart 2020

Altijd goeie eten bij hun. Bestelde de penne vegetarische pasta en was echt goed. En het kip is het lekkerste hier, crunchy en juicy.

Walter
22 maart 2020

Snel, warm en lekker!

Y Bennie
19 maart 2020
Claudia
13 maart 2020

Altijd lekker en heerlijke pizza's!

Rutger
11 maart 2020

Net zoals altijd heel snel geleverd, en ook veel sneller dan oorspronkelijk aangegeven. Het eten is ook van constante kwaliteit; de durum is wat mij betreft sowieso verreweg de lekkerste in de regio.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kemp
3 maart 2020

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob van Rooijen
28 februari 2020

Wij zijn al heel lang klant maar de laatste tijd duren de bestellingen heel lang voordat ze komen en is het schaars met vlees dit vind ik jammer want dat was niet zo

Tino
28 februari 2020

Altijd goed eten, komt lekker heet aan met grote porties dat genoeg zijn voor 3 of 2 mensen. Hot wings zijn superlekker. Ook de mensen dat daar werken zijn heel aardig en gezellig

Leo
24 februari 2020

Zeer smakelijke kapsalon en pizza afgehaald, online besteld en maar 5 minuten wachttijd, dus vers en warm meegekregen. Ze zien mij terug. Personeel ook zeer vriendelijk.

Kolb
21 februari 2020

Vandaag nog sneller bezorgd dan normaal en alles was heet! Heerlijk gegeten, tevreden buikjes.

Juul
25 januari 2020
van Asperen
3 januari 2020

Ik had bij opmerkingen gevraagd om extra rode uiensaus, maar niks gekregen. Geen 1 bakje zelfs. Graag notitie dat de opmerkingen ook gelezen moeten worden!

Adnane
21 december 2019

Das handel

Van Lochem
15 november 2019

Goede snelle levering, jammer dat de 2 extra knoflook sauzen er weer niet bij zaten maar ok verder tevreden

Mike
15 november 2019
Theo Nieuwstraten
14 november 2019

Excuses voor het opgeven van het algemene nummer welke na 18:00 sluit. Pizza's zijn prima bezorgd en smaakten prima

Dirk
14 september 2019

Telefonisch besteld .ondanks dat het druk was .is ons eten optijd klaar .zeer vriendelijk geholpen .moet zeggen dat dit 1 van de beste afhaal restaurant in Vianen is. Top zoals jullie werken onder druk. Ga zo door

Edwin
10 september 2019

Echt heel erg lekker en vers allemaal.

Kitty
8 september 2019

Bezorging was supersnel

Marloes
11 augustus 2019

Goed eten en snel bezorgt. Enige verrassing is bij iDeal betalen dat je opeens 30 cent meer betaald dan je bestelling. 5 voor een tasje en 25 voor de transactie. Mag van te voren wel aangegeven worden.

Annemieke
4 augustus 2019

Ik heb 2 keer besteld maar kreeg 2 keer verkeerde bestelling. Was wel lekker maar verkeerde pizza dus.

Elisa
1 augustus 2019

Jammer dat de bezorger niet naar de opmerking heeft gekeken met het bezorgen verder is het eten heel erg lekker

Esther
25 juli 2019

Voor 10 personen eten besteld en op het tijdstip dat het bezorgd zou worden (45min later) werd er gebeld dat de döner op was. Dit hadden ze beter eerder kunnen doorgeven, want inmiddels had iedereen flinke honger en moesten we alsnog elders gaan bestellen. Ik bestel hier niet nog een keer.

Erik
22 juli 2019

Is top kwaliteit zoals we hem graag wensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vianen
7 juli 2019
Hans
8 juni 2019

snel geleverd en lekker!

Anton
22 mei 2019

Deze keer helaas een slappe natte bodem, wel net als altijd lekker verse ingrediënten .

Cees van der Gouw
22 mei 2019

Prima van smaak en stipt op tijd bezorgd.

Scheer Nederland
17 mei 2019

Prima winkel, aardige eigenaar, goede service, we komen er met plezier (bijna) elke week terug!

Edwin
9 mei 2019

De beste van Vianen! Altijd heerlijk vers en vriendelijke mensen👍

Kim van Rijswijk
2 mei 2019

Super snel en erg lekker!

Anoniem
1 mei 2019
Nicolette Schonewille
1 mei 2019

We vonden het eten waterig dat kwam door de sla

Dokka
18 april 2019

Altijd goed, nooit problemen.

Edwin
13 april 2019

Heerlijk eten!

Chadia
28 maart 2019

Precies bezorgd (en warm) op de tijd die is vermeld. Helaas geen baklava omdat het op was, maar wel netjes mijn geld daarvoor terug gekregen!

Ton
10 maart 2019

de lekkerste hotwings van Vianen wat mij betreft.

Cis
8 maart 2019

Zoals altijd is het eten lekker. Bezorging op tijd. Ik bestel al nooit meer bij een ander.

Mike
3 maart 2019

Al jaren bestel ik regelmatig bij Volkan. Altijd goede service, heerlijk eten en goede kwaliteit. Ook is het goed betaalbaar. Nog nooit problemen gehad verder en snelle bezorging

Daphne
1 maart 2019

Pizza super lekker ! Perfect Altijd weer

Vianen
17 februari 2019

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koppwn
15 februari 2019

Geweldige service en zeer goede kwaliteit

Daniele
10 februari 2019

Bestellen heel eenvoudig .Netjes op tijd bezorgd en eten was goed warm .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

...
7 februari 2019
Sylvia
4 februari 2019

Alleen jammer dat als je via de site besteld er nog steeds staat dat je 5 % korting krijgt maar dat dit niet berekend wordt en dat je beter contant kunt betalen want als je ideal betaald moet je extra betalen daarvoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Leegwater
2 februari 2019
Zirka Jansen
26 januari 2019

Alleen jammer dat niet alle knoflooksauzen meegeleverd waren.

Johanna
18 januari 2019

Eten was goed, erg veel. Er zaten maar 2 bakjes saus bij de bestelling. Dat moet zeker 2 per portie zijn?. Voor 2 grote porties Kapsalon vind ik 2 minibakjes te weinig.

Deborah
8 januari 2019
Ries
5 januari 2019

Zoals altijd, super ! Goed lekker eten voor een leuk bedrag. ???

Nicolette Schonewille
2 januari 2019

Het eten smaakte anders dan normaal.

Damla
1 januari 2019

Met mij opmerking is niks gedaan, vroeg niet te ver gebakken, krijg zwarte randen.. mijn gehemelte ligt open van de harde onderkant.. helaas voor mijn 10 euro. Zonde, was heel tevreden over deze zaak, maar ben van gedachten veranderd, helaas. Ben dit niet gewend van volkan.

Daniele
26 december 2018

Was weer goed op tijd bezorgd en warm ,smaakte ook weer prima

Anton
22 december 2018
4132
19 december 2018

Altijd prima, vriendelijke bezorgster Ik zou extra groente in de durum (bijv. rode kool/komkommer) erg lekker vinden

M Leegwater
18 december 2018
Ronald
19 november 2018

Lekker gegeten!

Ries
11 november 2018

Zoals gewoonlijk weer top !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dina
8 november 2018

Altijd goed om hier iets te bestellen als je moe bent, geen tijd hebt om te koken!

Dina
27 oktober 2018

Het was weer goed! Is warm afgeleverd, binnen de aangegeven tijd!

Karin
27 oktober 2018

Super snel geleverd en altijd lekker eten.

Harry Koppen
26 oktober 2018

Prima op tijd en kwaliteit zoals gewend zeer goed.

Sacha
18 oktober 2018

Moeizame en onwillige communicatie over ingrediënten vanwege allergie. Er werd zelfs gezegd dat normaal niemand informatie voor een allergie vraagt.

Bram Bos
18 oktober 2018

Goed eten, snelle bezorging en makkelijk te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dina
14 oktober 2018

Als altijd, vlot bezorgd, goed van kwaliteit!

Conen
2 oktober 2018

Kapsalon speciaal was heerlijk. Een beetje weinig gebakken groente en kaas dit keer.

Dina
28 september 2018

Top!!!

Naf
22 september 2018

Op tijd zoals in de mail beschreven. Bestel daarom op Volkandoner.nl. Eten lekker en warm!

Yasin
29 augustus 2018

Heerlijk!

Koppen
6 augustus 2018

Was weer top.!!!

Ahmed
23 juni 2018

Al zo vaak bij volkan besteld. Altijd perfect eten en bezorging. Echt een aanrader!

Heerkens
10 juni 2018

Heerlijk gegeten, voor alles de spaghetti met spinazie en Gorgonzola was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Hesteren
3 juni 2018

Prima pizza’s voor een goede prijs en ideaal dat t op de camping bezorgd word !! ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
2 juni 2018

Zoals altijd goed ???

Anoniem
1 juni 2018

Snelle bezorging en goed eten.

anoniem
1 juni 2018
Ridder
23 april 2018

Het duurt lang voor ze bezorgen, en zijn minsten een half uur later dan ze bezorgdtijd die ze aan geven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
18 april 2018

Snel bezorgd en lekker vers!

Hillery
17 april 2018

Vriendelijke service !

Van der plaat
14 april 2018

Bezorging was toch bijna een half uur naar de afgesproken tijd ..was ook 1.5 uur van te voren besteld. De pizza smaakte prima alleen de randen waren toch wel wat te hard doorgebakken

Kees
13 april 2018

Prima eten en keurig op tijd bezorgd. Gaan er zeker vaker bestellen. Top!

Johanna
28 maart 2018
Ph. Molenaar
25 maart 2018

Besteld 18:22uur met levering z.s.m. Via mail verwachte bezorgtijd 19:40 Uiteindelijke levering 20:15 uur, wel met excuses

Trunkrs
24 maart 2018

Altijd goed bij volkan. Goed gevulde pizzas nette prijs. Lekkere saus. Top

Anneke
19 maart 2018

Ben zeer tevreden zowel over het eten als de bezorging

Edwin
14 maart 2018
Wendy
10 maart 2018
Vianen
28 februari 2018

Pizza was te lang gebakken erg droog jammer.....

Koppen
23 februari 2018

Bestel wekelijks en over het algemeen prima kwaliteit maar was gisteren van mindere kwaliteit. Durum was koud.

Jolanda
18 februari 2018

Heerlijke warme pizza’s geleverd binnen 20 minuten. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anonien
16 februari 2018
Astrid
10 februari 2018

Snel en heel goed eten !

Ries
4 februari 2018

Zoals altijd top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
18 januari 2018

20 minuten eerder van aangegeven. En erg lekker!

Comaro
16 januari 2018

Normaal bestelde wij via thuisbezorgd.nl maar nu voor de eerste keer met deze site. Als bevestiging kregen wij dat er 1 uur en 50 minuten moesten wachten. Hiervoor ben ik gaan bellen, ze gaven aan dat dit niet klopte, maar dat het wel druk was. Ik gaf aan om het te komen halen, maar jullie zeiden dat dit niets zou uitmaken. Helaas kwam het eten na 1 uur en 20 minuten en aangezien we met kinderen zaten, was dit erg laat. Dat vonden wij erg jammer. Misschien toch de volgende keer via thuisbezorgd.nl bestellen? Kwaliteit van het eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Breur
13 januari 2018

De service was erg goed Pizzas mooi op tijd klaar Alleen wel weer erg zout, s avonds zo'n enorme dorst met het hele gezin

Margot
10 januari 2018

Was weer prima op tijd en het smaakte heerlijk

Richard
6 januari 2018

Zoals altijd heerlijk eten. Nu 4 soorten gerechten en alles was super lekker. Dikke pluim voor volkan?

Wapas
2 januari 2018
An
2 januari 2018

Om 18:30 besteld om 19:55 gebeld ja het word nu gemaakt uiteindelijk om 20:30 ons eten na 2 uur wachten een verbande pizza met niet eens alle ingrediënten erop geen korting uit coulance voor het lange wachten nee bestellen doe ik hier niet meer of pizza is koud of verbrand

Joost Groen
24 december 2017

Pizza was koud, rest wel goed

Vincent
22 december 2017
Nicole
6 december 2017

Makkelijk on-line bestelsysteem. De bezorging verliep prima, de pizza's waren nog lekker warm en heerlijk.

Margot
3 december 2017

Heerlijk gegeten en netjes op tijd

Paul
28 november 2017

Op tijd bezorgd. Heerlijk eten, zelfs stokbroodje met kruidenboter erbij!

Yasin
19 november 2017

Lekker en optijd bezorgt! Beste kapsalon van NL

Paul
18 november 2017

Heerlijk eten, maar 1 uur en 38 minuten wachten...:-(

M. vd Veen
30 oktober 2017

Heerlijk gegeten. Alleen zeer lang (ruim 1uur) moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline Koppen
25 oktober 2017
Anoniem
22 oktober 2017

Goed eten en zeer snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline Koppen
19 oktober 2017

Top

Koppen
13 oktober 2017

Goede prijs/kwaliteit verhouding Bezorging op afgesproken tijd en nog heerlijk warm ook. Een dikke 10.

Schonewille
9 oktober 2017
BTV
9 oktober 2017
Evers
5 oktober 2017

Meestal redelijk op tijd qua bezorging, kwaliteit en hoeveelheid goed voor de prijs, laatste bezorging was ook goed warm

Margot
24 september 2017

Ik had een kapsalon en broodjes doner besteld. Voor de broodjes had ik gevraagd of het zonder sla kon. Ze belde nog even om te checken of de kapsalon ook zonder sla moest.. Super toch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ans vianen
23 september 2017
Döner
11 augustus 2017

Super!!!

Sanne
6 augustus 2017

De pizza kipshoarma is opeens nog lekkerder. De kipshoarma is iets anders en hoewel hij altijd al lekker was, is hij nu nog lekkerder. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nijburg
2 augustus 2017

Goede service

..
6 juli 2017

Snelle levering,nog goed warm en erg lekker! Altijd erg tevreden als ik hier bestel!

Astrid
27 juni 2017
Astrid
19 juni 2017
Margot
18 juni 2017

Prima op tijd en heerlijk gegeten??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
5 juni 2017

Prijs kwaliteit perfect

Stijn Agterberg
24 mei 2017

We kregen visite. Even een bestelling plaatsen bij Volkan. De deurbel gaat. Een vriendelijke bezorger wenst ons eet smakelijk en we genieten van heerlijk eten in het zonnetje. 100% tevreden. Lekker eten en vriendelijk personeel. Groeten van Stijn.

Dirk
22 mei 2017

Pizza heerlijk warm, patat was heerlijk en de salade perfect. En precies op tijd. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
20 mei 2017
Hans
16 mei 2017

Al enkele keren eten besteld bij Volkan. Steeds prima kwaliteit. Levering aan huis keurig op de afgesproken tijd.

Sherona
14 mei 2017

Goeie tent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
13 mei 2017

Service -> Perfect -> 3 minuten voor afgesproken tijdstip de spullen binnen. Duidelijke website, lekker eten, vriendelijke mensen als je komt afhalen. Aanbeveling: Maak website veiliger door gebruik te maken van extern certificaat waardoor je als klant veilig kunt bestellen. https://www.volkandoner.nl/ wordt het dan.

Esther
12 mei 2017

Waren wat vertraagd dus gebeld waar mijn bestelling bleef. Bezorging half uurtje uitgesteld, waren toen perfect op tijd en kreeg een fles cola erbij. Dat kan ik waarderen en daarom ondanks de vertraging een dikke pluim.

Mag
8 mei 2017

Was weer heerlijk!!!

Dorine
3 mei 2017

Eten van Volkan is altijd lekker! Bestellen via de website gaat heel makkelijk en de bezorging is snel en netjes. Helemaal top dus!

Rick
21 april 2017

Erg lekker eten. Had nooit verwacht dat een groot broodje döner echt zo groot zou zijn. Alleen de bezorging had iets vriendelijker gemogen. Voor de rest was het weer ouderwets lekker.

Maigret
13 april 2017

Weer lekker gegeten en zo snel mogelijk betekende ook echt heel snel.

Mag
8 april 2017

Super lekker en snelle service!!

Barelds
29 maart 2017
sam
12 maart 2017

Lekkerste pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
2 maart 2017

Bestel om 21:05 en pizza was er best snel alleen echt helemaal koud Heel jammer

Sherona
26 februari 2017

Goeie services!!!!!l Super lekker eten, voor herhalings vatbaar !!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
4 februari 2017

Top lekker snel

Edwin
27 januari 2017

Heerlijk eten en altijd vriendelijke mensen!

Martin Christerius
23 januari 2017

Het was weer heerlijk! !!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos Peek
9 januari 2017

Goedemorgen, ik heb dit gisteravond ook al gemaild, maar nog geen reactie mogen ontvangen. Bedankt voor de snelle en klantvriendelijke bezorging. We misten echter zowel de kaas als de sambal bij mijn Turkse Pizza. Dat was wel een minpuntje; voor de rest heerlijk gegeten. Met vriendelijke groet, Jos Peek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elize
10 december 2016

Het werd keurig op tijd en zeer vriendelijk bezorgd. Het eten was uitstekend.

Ronald
9 november 2016
jessica
4 november 2016

op verzoek van de een werknemer heb ik niet via thuisbezorgd.nl besteld maar via de site zelf. nu moest ik 2.50 verzendkosten betalen en en anders moest ik bestellen voor 10.00. dan had ik een drankje erbij en nu niet en 2.50 lichter.

Sarah
22 oktober 2016
Jolanda
22 september 2016

Heerlijk gegeten. Bestelling keurig op tijd. Echt een aanrader.

R.B
12 september 2016

Ik bestel vaker bij Volkan omdat het gewoon lekker en makkelijk is. Ook deze keer was het eten weer heerlijk. Alleen duurde de bestelling wel lang. Meer dan 40 minuten. Dit was voor mij geen probleem maar anderen zouden dit zeker niet willen hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcin
6 september 2016

Als altijd, maar lekker en prima op tijd

Fe
6 juli 2016
Swanica
5 juli 2016

Helaas was de pizza dit keer wat slap. De vorige keren bijna zwart, nu mooie kleur, maar slap. De smaak was prima.

Giebels
4 juli 2016

Goed eten, goede temperatuur en geleverd op de afgesproken tijd. Altijd dik tevreden met de service en eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Slingerland
1 juli 2016

Heerlijk eten, bestelling volgens geplande tijd. Helemaal top!

Ester
28 juni 2016

Om 1810 besteld, Om 1850 zou de bestelling komen. Om 1910 maar eens gebeld....kwam het eten pas om 1920. Eten was helemaal prima!!

Bogerd
26 juni 2016

De bestelling kwam op de afgesproken tijd en de pizza's waren heerlijk warm en voortreffelijk van smaak.Een heerlijke salade. Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bogerd
12 juni 2016

Heerlijke warme pizza's. Perfect van smaak en op tijd bezorgt en goed gebakken patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
12 juni 2016

jammer genoeg bezorgen jullie niet in Zijderveld. Verder hebben we weer lekker gegeten, bedankt

Bogerd
6 juni 2016

De pizza's werden op tijd bezorgt, heerlijk warm en zagen er perfect uit. De smaak was super. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
23 mei 2016

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
11 mei 2016
Dennis
29 april 2016

Goed eten en snel bezorgd!

Yvette
27 april 2016

Moest helaas ruim 2 uur op bestelling wachten, echt veel en veel te lang! Gelukkig was het eten lekker. Dat dan weer wel.

Lisette
24 april 2016
Shawn
12 april 2016

Kaolo lekker

Edwin
26 maart 2016
Edwin
15 maart 2016